Optima | Specialist op het gebied van drukwerk, grafisch ontwerp en digitale publicaties
Proefschrift omslag ontwerp

Proefschrift omslag

Het omslag is de verpakking van een boek en daarmee de blikvanger van je proefschrift.

  Proefschrift omslag

  Illustraties, fotografie, typografie & beeldbewerking

  Het omslag is de verpakking van een boek en daarmee de blikvanger van je proefschrift. Optima werkt met gespecialiseerde omslagontwerpers die ook graag het omslag voor uw proefschrift maken. Het maken van omslagen is een vak apart. Onze specialisten zijn academisch geschoold en weten als geen ander hoe je een omslag ontwerpt. Optima staat niet voor niets bekend om zijn prachtige omslagen! Oordeel zelf en bekijk onze covers.

  Proefschrift articles
  • Omslag laten vormgeven?

   Omslag laten verzorgen door optima? Onze ervaren vormgevers weten hoe je een cover maakt. Na het bespreken van uw wensen gaan ze aan de slag om het beeld dat u voor ogen heeft te vertalen tot een aansprekend ontwerp. Optima staat niet voor niets bekend om zijn prachtige omslagen! Bekijk onze omslagen en oordeel zelf.

  • Omslag opmaken naar voorbeeld

   Als promovendus ben je zeer intensief bezig met één specifiek onderwerp. Op het moment dat je zelf een kaft voor je proefschrift wilt maken, heb je hier zonder twijfel veel ideeën over. Het ontwerp is in grote lijnen al af alleen lukt het niet om de puntjes op de i te zetten of drukklaar bestand te maken. In dat geval werktekenen wij het ontwerp in onze grafisch software programma's uit tot een professioneel drukbestand, die aan alle eisen voldoet voor een perfect eindresultaat.

  • Omslag zelf vormgeven

   U verzorgt het omslag zelf en levert een kant-en-klaar pdf-bestand aan. Waar moet u op letten? Uiteraard is het mogelijk om naar eigen keuze een ontwerper in te huren of om het ontwerp zelf te verzorgen. Wij houden graag een vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat de juiste druktechnische aspecten in orde zijn. Optima heeft de kennis in huis om u hierbij te helpen. Daarnaast bieden wij een groot scala aan extra services.

  Omslag ontwerp nodig?

  De omslag van het proefschrift heeft een belangrijke functie, u heeft tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk!