Offerte aanvragenofferte

Drukwerk

Voor indrukwekkend drukwerk

Of het nu gaat om traditioneel of digitaal printen, Optima is al jarenlang de vertrouwde partner van veel bedrijven en individuen op het gebied van grafisch werk. Wij leveren daarbij een brede range aan diensten en heeft uw bij ons een ruime keuze in papiersoorten, drukwijze en afwerking van het materiaal. Daarbij is ons doel om u een zo'n hoog mogelijke kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Wij verzorgen graag het hele drukproces voor u en ondersteunen u bij de opmaak van uw werk. Op die manier zorgen wij er voor dat u 100% tevreden bent.

Drukken

Opzoek naar een drukker?

U kunt telefonisch de specificaties met ons doornemen of online uw specificaties aan ons doorgeven.
Zo mogelijk dezelfde dag ontvangt u een persoonlijke offerte per e-mail.

Image

Drukken & Printen

Optima biedt verschillende soorten drukwijzen aan. Welke drukwijze het meest voor uw werk geschikt is, is afhankelijk van de hoeveelheid pagina's, het aantal kleurenpagina's, de positie van de kleurepagina's en de oplage. De variabele kosten en opstartkosten (vaste kosten) variëren tussen de verschillende drukwijzes. Wij adviseren voor iedere drukopdracht de meest geschikte drukwijze. Graag adviseren wij u hierover.


Image

Proefschrift drukken

Optima maakt prachtige proefschriften tegen de beste prijs. Bovendien maken wij als enige in de markt zeer geavanceerde e-pubs als “app”. Honderden klanten gingen u reeds voor. Overigens dient de “app” in de meeste gevallen als vervanging van een deel van de reguliere productie. Voor diegene die er voor kiest zelf het zetwerk (lay-out) ter hand te nemen helpen wij op weg met de nodige tips. Wij ondersteunen onze “doe het zelf” klanten volledig. Maar bedenk dat de typesetting (lay-out) van het binnenwerk specialisten werk is. Onze typesetters leveren de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Maar ook het omslag, het visitekaartje van uw proefschrift, is bij onze vormgevers in goede handen. Het “gezicht” van uw boek krijgt bij ons de volle aandacht.

Proefschrift drukken

  • Folie druk
  • Laser stans
  • Opdikkende spot uv lak
  • Speciaal papier
  • Folie Druk

Speciale afwerkingen voor drukwerk

Preeg, folie, UV-lak, bindwijzen, laminaat, rillen en PUR

Hoe laat je als drukwerkleverancier nu echt zien wat je allemaal kunt? Wij leveren dagelijks de mooiste drukwerken af bij onze klanten, maar het is lastig om online te laten zien wat we kunnen. Er zijn verschillende mogelijkheden om een boek te voorzien van zo’n extra blikvanger. Natuurlijk laten we het liefst ons drukwerk voor zich spreken. Je bent daarom altijd van harte welkom bij ons op kantoor om te zien wat we in de loop der jaren voor onze klanten hebben gedrukt. Graag geven we je hier een idee van de mogelijkheden. De meest voorkomende opties hebben we hieronder op een rij gezet. En onthoud: er is nog veel meer mogelijk!