Offerte aanvragenofferte

Digitale publicaties

Optima mag zich inmiddels specialist noemen op het gebied van digitale media. Wij hebben bewezen dat e-publishing meer is dan alleen de vertaling van analoog naar digitaal. e-Publishing is dynamisch en biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Overweegt u een digitale publicatie? Maak dan gerust een afspraak met ons. Wij komen graag, geheel vrijblijvend, met u van gedachten wisselen.

Image

Digitale publicatie laten maken?

U kunt telefonisch de specificaties met ons doornemen of online uw specificaties aan ons doorgeven.
Zo mogelijk dezelfde dag ontvangt u een persoonlijke offerte per e-mail.

Uw publicatie als app

Optima maakt als enige in de markt zeer geavanceerde e-pubs als “app”. Honderden klanten gingen u reeds voor.

Waarom een digitale publicatie?

Steeds meer publicaties halen de drukpers niet meer, maar worden bekeken op de computer, telefoon, tablet of e-reader. Digitale publicaties brengen veel extra mogelijkheden met zich mee die uw boodschap op een beeldende wijze overbrengen. Denk hierbij aan interactieve app´s en kleurrijke e-books. Wij denken graag met klanten mee en transformeren fysieke publicaties in interactieve applicaties voor smartphone, tablet of desktop.

O-Reader

Met o-Reader brengt Optima e-Pubs weer naar een nieuw niveau. Geen gedoe meer met het installeren van ePub readers en door gebruik van de laatste web-technieken, een uniforme en interactieve leeservaring op een grote verscheidenheid aan platformen.

O-Reader.


Uw app is ‘click & read’: er is geen speciale software nodig. De publicatie is direct te openen op een desktop of smartphone. Het gebruikte besturingssysteem speelt hierbij geen rol. Uw dissertatie is dus altijd direct toegankelijk. Bovendien is uw app ‘Social Media ready’. De URL bevat ‘social meta tags’. Overtuig uzelf en werp een blik op onze collectie:

https://epubs.ogc.nl/.

Nieuwste app's

    Proefschrift als app?

    Vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Offerte aanvragen