Offerte aanvragenofferte

Proefschrift lay-out

Ontwerp, typografie, lay-out en opmaak

We zijn gespecialiseerd in het lay-out, typesetting ofwel typografie van dissertaties. Optima maakt al tientallen jaren de mooiste proefschriften. Mede door de ervaring en expertise van onze erkende specialisten op het gebied van Adobe InDesign. Wij bieden u de mogelijkheid om uw proefschrift tegen een sterk gereduceerd tarief volledig door ons te laten zetten/lay-outen. Door het aan ons over te laten bespaart u veel tijd. Het resultaat is een prachtig en professioneel ogend boek.

 • Layout door Optima

  U wilt het binnenwerk laten opmaken en door ons laten verzorgen? Het opmaken van het binnenwerk verzorgen wij geheel naar uw wensen. Met onze grafische en typografische expertise, softwarekennis en ervaring op dit specifieke gebied zorgen we dat uw proefschrift een onderscheidende publicatie wordt tegen een zeer scherpe prijs.

 • Layout zelf verzorgen

  U verzorgt het gehele binnenwerk zelf en levert een drukklaar pdf-bestand aan. Waar kunnen wij u bij helpen? Voor het drukken van uw proefschrift is het van belang om te zorgen dat uw document druktechnische aspecten in orde zijn. Het preflighten van het pdf-bestand, voordat u het afdrukt is absoluut noodzakelijk, want hetgeen op het scherm zichtbaar is, is niet altijd wat het resultaat in druk is. Optima heeft de kennis in huis om u hierbij te helpen. Daarnaast bieden wij een groot scala aan extra services.

 • Layout montage

  Heeft u het document al gereed en de puntjes op de i lukken niet? Dan kunt u kiezen voor een layout montage. Wanneer het u niet lukt om; de pagina's op het juiste formaat te krijgen, juiste marges aan het document te geven, paginanummers goed te plaatsen, kop- en voetteksten goed te plaatsen, tabs toe te voegen of wilt u misschien een ontwerp voor de hoofdstukpagina's? Dan bieden wij deze service. Al deze punten kunnen wij voor u in orde maken, zodat ook uw proefschrift er stalend uit komt te zien.

Proefschrift layout

Proefschrift portfolio


 • Cynthia Holterheus
 • Dien Gambon
 • Bart Muller
 • Beatrice Bedussi
 • Floor Aleva
 • Laura Dwyer-Lindgren
 • Leon Timmerman
 • Linda Franken
 • Linde Busweiler

Ontwerp van de binnenpagina's

Als u ervoor wilt zorgen dat het ontwerp van uw binnenpagina's professioneel is, is het raadzaam om dit te doen door een gespecialiseerde ontwerper. Een gespecialiseerde ontwerper weet aan welke eisen moeten worden voldaan bij het ontwerpen van een proefschrift. Uiteraard is het mogelijk om naar eigen keuze een ontwerper in te huren, maar bij Optima hebben wij ook een team ontwerpers die u graag helpen om u aan deze eisen te voldoen door een boek te maken waar u trots op kunt zijn.

 

Om dit te doen hebben we nog wat extra verwerkingstijd nodig; Het ontwerp van de binnenpagina's duurt 10-20 werkdgen. Dit lijkt misschien lang, maar we willen ervoor zorgen dat de lay-out van uw binnenpagina's voldoet aan uw verwachtingen zonder dat de deadline voor het afdrukken van uw boeken wordt verstoord. U kunt de lay-out geheel naar uw eigen specifieken wensen laten ontwerpen. De kosten voor de lay-out wordt vermeld in de offerte.

Opzoek naar een layout of hulp erbij?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen